Wat bieden wij aan?

02

Intro Cursus

De basiscursus van DJ School Doetinchem duurt 4 x 2 uur. Hier ga je een stap verder dan de Intro cursus.  Je leert hier verschillende technieken van het beatmixen.
Ook hier komen verschillende onderdelen aan bod.

De intro les is per persoon te boeken tot en maximum van 3 personen.

Als je deze cursus succesvol hebt afgerond en wij vinden dat je er klaar voor bent willen wij je graag laten proeven van het echte werk. Wij organiseren met verschillende clubs, cafés en discotheken feesten waar je mag draaien. Dit hangt wel af van het soort feest en jouw muziekstijl.

Bij deze cursus komen de volgende aspecten aan bod:
03

Basiscursus

Altijd willen leren hoe de bekende DJ’s mixen, draaien etc. Of gewoon nieuwsgierig naar hoe het werkt. Ben jij een muziekliefhebber en er meer mee doen dan alleen luisteren naar je favoriete nummers. Dan is dit een uitgelezen kans om hier werk van te maken.
Voor de beginnende DJ maar ook voor de DJ’s die al draaien is deze cursus speciaal ontwikkeld.

Wij gebruiken uitsluitend professionele DJ apparatuur. Daarom hebben wij gekozen voor Pioneer. In alle grote discotheken, grote feesten en evenementen worden deze cd spelers ook gebruikt. In de oefenruimte gebruiken wij de CDJ 2000 en de CDJ 2000 Nexus en DJM 900 nexus.
Het beste wat er op het moment te krijgen is.
De lessen worden gegeven in een mooie speciaal afgesloten DJ oefenruimte.

De intro les is per persoon te boeken tot en maximum van 3 personen.
Individueel lessen kan vanaf 1 uur, met 2/3 personen zijn de minimale lesuren 2 uur. Zo komt iedereen evenveel aan bod en krijgen alle deelnemers evenveel aandacht.

Bij deze cursus komen de volgende aspecten aan bod:
04

Lessen op maat

De DJ lessen op maat worden individueel gegeven.
Aan de hand van een intake wordt bepaald welke cursuslengte het beste bij jou past.
Hier worden vrijwel alle onderdelen in besproken en behandeld om van jou een DJ te maken die klaar is voor het echte werk.

Als je deze cursus succesvol hebt afgerond en wij vinden dat je er klaar voor bent willen wij je graag laten proeven van het echte werk.
Wij organiseren met verschillende clubs, cafés en discotheken feesten waar je mag draaien. Dit hangt wel af van het soort feest en jouw muziekstijl.

Bij deze cursus komen de volgende aspecten aan bod:
05

DJ Workshop

Deze workshop wordt gegeven vanaf 5 personen en duurt 1,5 uur.
Onder begeleiding van een professionele DJ maakt u kennis met de belangrijkste basisprincipes van het DJ vak. Het uiteindelijke doel is om “the feeling” te krijgen voor het draaien en beatmatchen.
De muziekstijl in deze workshop is geheel vrij van genre.

Naast het welkomstdrankje en hapje maken wij ook actiefoto’s. Deze worden aan het eind digitaal verzonden.

Bij deze cursus komen de volgende aspecten aan bod: